sábado, 28 de noviembre de 2009

Seminari

En les dues últimes sessions de seminari, hem tractat diferents temes.
El dimarts, durant l'espai que dediquem a la lectura en veu alta, la Encarni ens va llegir un capítol del llibre "Vides al descobert". Va ser un llibre que quan l'Encarni el va comentar a seminari hem va cridar l'atenció.

Un cop feta la lectura en veu alta, vam comentar els apunts de la conferència de l'Eulàlia Bosch. Vam veure que hi pot haver mil maneres d'aprendre apunts, i que totes i cada una d'elles poden ser vàlides sempre i quan funcionin.També vam comentar la visita al Cibernàrium i que malauradament no va ser el que esperàvem.

Durant la sessió del dimecres, el tema principal a comentar van ser les visites a les escoles del dimarts dia 17.
Tot i això, no var ser l'únic tema que vam tractar.
La Raquel, en l'espai de lectura en veu alta, ens va llegir un troç del llibre "La brusa vermella" de la Mercè Rodoreda. Algunes de les coses que vam comentar sobre la lectura va ser que el tò utilitzat va ser el correcte, una bona velocitat de "creuer", la introducció que ens va fer sobre la serva elecció, etc...

Per acabar, vam parlar sobre les visites del dimarts passat:
Pel que vam veure, algunes visites van anar millor que d'altres, però per el que vaig poder comprovar va ser una experiència nova per a tots.
Personalment estic content amb la visita que vam fer l'Esther i jo al CEIP María Mercè Marçal de Mataró. A més a més, l'Alícia Saez (l'alumne de 3er) ens va rebre molt bé i ens va ajudar a que el nostre dia de visita fòs com va ser. Un gran dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario