lunes, 23 de noviembre de 2009

exposició fotogràfica relacionada amb l'educació.


En la següent sessió de seminari vam fer un exercici molt curiós on cada persona integrant del seminari, havia de portar una fotografia la qual estigués relacionada amb la paraula educació. L'exercici consistía en veure la imatge i dir que ens suggeria aquella imatge. Posteriorment sabriem qui era l'autor de la fotografia i quin títol li havia posat ell.
alguns dels títols proposats pel grup eren ben diferents que el titol que havia proposat l'autor, però tots ells tenien en comú l'educació.
La imatge que vaig escollir representaba l'educació vial, ja que en ella es veien uns nens circulan amb bici, amb el policia i les corresponents señals. Crec que és molt important ensenyar aquest tipus d'educació als nens, ja que seràn futurs conductors i això representa una gran responsabilitat.
El més curiós de la sessió de seminari va ser que la Esther i jo vam escollir la mateixa imatge amb un títol diferent, però amb moltes coses amb comú.
En definitiva, crec k va ser una sessió força entretinguda i divertida que ens vam fer veure l'educació en tots els seus sentits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario