miércoles, 4 de noviembre de 2009

Comentari de Seminari

En la última sessió de seminari vam comentar la notícia d'actualitat educativa que van triar en Jordi, en Josep i l'Aina. La notícia que ens van comentar parlava sobre l'escola pública de Poblenou de Barcelona, que a començat a impartir classes sobre una nova assignatura anomenada "Educación para la ciudadanía".
Aquesta nova assignatura tracta temes com les costums a altres països, el civisme, etc...
Però en la notícia que van triar es representaba el tema de les feines domèstiques.
És evident que en aquest factor no hi ha una igualtat per a tots els components de la familia, i això precisament és el que es vol inculcar als nens. Tothom a d'ajudar a fer les feines de casa, ja que no només pot ser responsabilitat d'una sola persona, i que si tots i participen la convivència és molt més fàcil.

Un altre tema del que vam tractar a la sessió de smeinari, va ser que cadascú de consaltres va portar un llibre el qual ens hagués agradat molt i fer una petita sinopsis per als nostres companys.
I va aver una gran varietat entre la nostre tria: El petit Príncep, El Còdigo Da Vinci, La Catedral del Mar, etc...
Jo vaig triar el llibre "El món sobre rodes" de l'Albert Casals, que tracta d'un noi que pateix leucèmia i a causa de la malaltia acaba en cadira de rodes.
Tot i això no renúncia al seu gran somni, que és viatjar per tot el món. Només amb 14 anys comença la seva aventura visitan països tant diferents com posen ser Anglaterra, Tailàndia, Japó, Singapur, Itàlia, Malàisia, Escòcia, etc...
El vaig triar perquè crec que és un bon exemple de superació, i de que si vols, pots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario