miércoles, 30 de septiembre de 2009

Millo denuncia una retallada de les beques escolars

El president del PP de Girona i diputat al Parlament de Catalunya ha denunciat que el govern de la Generalitat ha dut a terme una retallada de les beques de menjador i transport escolar a les comarques gironines «justament quan les famílies més ho necessiten». Així mateix, ha destacat que a les comarques de Girona s'ha batut el rècord quant al nombre de barracons a les escoles. «A Catalunya s'ha iniciat el nou curs amb 1.046 barracons, 232 dels quals estan situats a les comarques gironines», sosté.

enllaç: http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/16-educacio/84204-millo-denuncia-una-retallada-de-les-beques-escolars.html

2 comentarios:

  1. Pel que veig en aquesta noticia i algunes altres que he llegit, l'educació i la politica van agafades de la mà.
    Jo dono suport a les beques, són un ajut per aquelles persones que volen però no poden estudiar, siguin de transport, de menjador o del que faci falta. És evident que és més llògic destinar diners en aquest àmbit que no pas en aixecar places i carrers de les ciutats per "modernitzar-les". No sé per quina raó el Govern de la Generalitat ha pres la decisió de fer aquesta retallada, els seus motius ha de tenir, però penso que ja que retallen per una banda, els mateixos diners els podrien invertir per acabar de construir les escoles i els centres educatius i deixar-se de barracons.
    Repeteixo, penso que els seus motius tindran i que jo de política no hi entenc ni hi entendré mai però sigui com sigui, no podem fer-hi res.

    ResponderEliminar
  2. Estic bastant d'acord amb l'Anna, pot ser perquè jo també sóc bastant nul amb el tema política, més que ella segur. Tot i així, en el tema de barracons tindrien que buscar una solució el més aviat possible.
    Respecte el tema de la retallada en les beques desconec perquè ho han fet, però són ajudes que en la meva opinió són bastant necessàries.

    ResponderEliminar